dijous, 14 de desembre del 2017

DIVENDRES 15 DESEMBRE 2017

Hola Mariners!

Què poquet ens queda per vacances!! La feina que ens queda per fer és mooooolt més lleugera de la que ja hem fet, així que ja us podeu relaxar!!

1.- Aquesta setmana hem fet la darrera prova sobre el virot. M´ha sorprès que quasi ningú ha comentat que es tracta de l´au més amenaçada d´Europa i que s´estima que en uns 60 anys s´haurà extingit!! La resta de continguts els teniu més o menys clars.

2.- DOCUMENTACIÓ 1ª AVALUACIÓ: Hem fet llistats de coses que hem après al primer trimestre de llengües, mates, projectes, conferències, sortides i altres activitats. Aquesta documentació l´hem posada a l´arxivador.

3.- PRÀCTIQUES DE PICTOCHART: Aquesta setmana hem practicat i ens hem ensenyat uns a altres com fer una infografia, descobrint totes les possibilitats del pictochart. Ja ho feu molt bé!!

4.- ÚLTIMA SESSIÓ DE RACONS: Ahir dijous vam acabar la primera ronda. Sembla que tots esteu contents amb els projectes que heu fet!!

5.- CARTELLS SOBRE LA META 2: Igual que vam fer al final de la meta 1, hem començat a fer cartells per penjar a la paret sobre coses que hem après a la meta 2. Així els podem consultar cada vegada que ho necessitem. La veritat és que cada vegada fem millor treball cooperatiu!! Amb implicació, organitzant la feina, escoltant les idees de tots els membres del grup,... felicitats!!

6.- CONFERÈNCIA D´EN JAN SOBRE L´APARELL RESPIRATORI: A l´entrada anterior teniu la presentació de diapositives d´en Jan. Recordeu-vos de fer l´activitat!!

7.- NADALES A SANTA EULÀRIA: Al final vàreu fer una molt bona actuació. Felicitats!!



COSES A RECORDAR:

-Entregar l´activitat sobre la conferència d´en Jan. Important: cuideu moltíssim la presentació!! (marges, títols, lletra,...).
-Cercar i portar a escola material per als tallers de Nadal: pinyes grosses i obertes, taps i safates de suro o porexpan, gotets de iogur de vidre, branquetes d´arbre,...
-Si teniu ganes de veure l´exposició de maquetes de la Setmana de la Mar podeu passar pel Club Nàutic de Sant Antoni!!!   Crec que l´exposició estarà oberta fins el dimarts dia 19, però no n´estic segura.


Per acabar, aquesta setmana publiqueu un comentari explicant el que us ha semblat aquest trimestre. Podeu incloure aspectes positius i negatius!!   Les vostres valoracions ens ajudaran a millorar.

Bon cap de setmana, Mariners!!








Nadales a Santa Eulària!!









La nostra classe, els dimecres a les 14h.






En Jan, fent la seva conferència.



Darrera sessió de la primera ronda de racons.




La maqueta del virot. Gràcies a la família d´en Xykon per la seva col.laboració en el muntatge de la maqueta!!







Fent els cartells sobre la meta 2 en treball cooperatiu.




25 comentaris:

  1. Bona tarda Mariners!!! Sóc na Daniela Roig.
    A jo aquest trimestre m'ha semblat molt mogut i super entretingut.
    M'ha agradat molt com a quedat la nostra maqueta, perquè hi hem posat molta dedicació i esforç.
    Adéu i molt bon cap de setmana Mariners!
    P.D: Crec que avui aniré a l'exposició de maquetes.

    ResponElimina
  2. Bona tarda Mariners!! Soc en Víctor!!
    A jo aquest trimestre m'ha paregut un poc dificil per la qunatitat de feina que hem fet (no vull dir que facem molta feina).
    A jo tambe m'ha agradat molt com ha quedat la nostra maqueta i esperc que tinguem sort i guanyem el concurs.
    Passeu un bon cap de setmana, Mariners!!
    VICTOR

    ResponElimina
  3. Per cert, no crec que pugui anar a l'exposició de maquetes.
    VICTOR

    ResponElimina
  4. Bona tarda, soc na Irene, jo crec que aquest trimestre no ha set molt difícil, pero hem treballat bastant i après moltes coses noves, alguna setmana podiria ser que hi hagués un poc mes de deures, pero m'organitzava.
    M'han encantat totes les activitat que hem fet (racons,kahoot,piktochart,...)
    Jo crec que demà, si tenc temps podré anar a veure les maquetes, m'agradaría veure les maquetes del demes col·legis.
    Adeu i fins dilluns.
    Bon cap de setmana mariners i capitana.
    Molts de petons i abraçades de na Irene.

    ResponElimina
  5. Hola mariners jo crec que aquest trimestre he après moltes coses(mesurar angles, piktochart , kahoot...), crec que la maqueta ens quedo molt bé (haver-hi si guanyem) als meus pares els ha encantat, potser demà podré anar a veure les maquetes. Jordi bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest trimestre ha set molt divertit, no ha set molt dificil ni molt facil.
      Va haver una setmana amb un poc de massa deures, pero hem vaig conseguir organizar.
      M'ha agradat molt aquesta setmana i fer la documentació

      Elimina
  6. Hala soc Roberto i m´agradat tot fins dilluns mariners

    ResponElimina
  7. Bona tarda mariners!!Jo penso que aquest trimestre ho hem fet molt be perquè hem après moltísimes coses per jo aquestes ultimes setmanes(3)a jo personalment m'ha fet sentir-me angustiat amb els deures,notes,...etc. Pero yo sincerament segur que ens anira molt pero que molt bé en el 2º trimestre.Molta sort per les notes,Jan >33

    ResponElimina
  8. A mi m'ha agradat molt aquest trimestre sobretot la msterclass de robòtica, l'excursió a Formentera, Racons,etc...
    Jo crec que sobre els deures jo de vegades vaig un poc agoviat.
    TONI

    ResponElimina
  9. Jo crec que a estat divertit per algunes cosses i per algunes no crec que ens as pusat demasiats deures.Pero me a encantat fer els pictochart. Soc Yoel.

    ResponElimina
  10. Bona tarda soc Rodrigo jo penso que ha estat molt bé aquest trimestre sobre tot les sortides i també els kaguts. Jo també he estat un poc agoviat amb els deures i també amb els exàmens. Fins dilluns

    ResponElimina
  11. Hola...
    Jo penso que aquest trimestre a set perfecte. Pero pel proper trimestre siria millor que distribuissim els examens perque s'han acumulat molt. Bon nadal!!!!!martina

    ResponElimina
  12. Hola mariners soc en Joan.
    A mi m'ha estat costant fer tot a la vegada con examens,deures,etc i racons,etc.
    Aunque me lo he passat molt be aquesta setmana i ha valgut la pena.
    Esper que la resta del curs no haguesin tant de deures.
    Hem de fer moltes coses pero esper que s'aturasin un poc.
    Tanbe he apres a fer piktochart i m'ha encantat i tanbe el viatge a Formentera ha sigut molt interessant.
    Fins dilluns

    ResponElimina
  13. Gràcies pels vostres comentaris, Mariners!!! Els tendré en compte pel proper trimestre!! Saludets de na Cris.

    ResponElimina
  14. Yo pienso que este trimestre ha sido muy divertido por lo de la semana de la mar sobretodo pero también otras cosas como:kahoot,pictochart,gmail,etc.
    Soy Daniela.G.

    ResponElimina
  15. hola soc na Maria Ferrer a jo aquet trimestre m'agradat perque hem aprengut coses noves i molt chules com es: kahoot,gmail,picktochart.... I aquest trimestre ha set molt divertit. ahhhh i bon cap de setmana mariners¡¡¡¡ I fins dilluns.

    ResponElimina
  16. Hola mariners soc na Laura!!! A jo aquest trimestre m'ha agradat molt, perque hem après moltes coses: mesurar angles, síl·labes..... I lo que crec que tenim que seguir fent es e kahoot (pero antes de començar fer mindfulness perque ens posem molt nerviosoooos). Jo aquest trimestre e anat molt agobiada amb els deures. Ahh i avui e anat a veura les maquetes son molt chuleeees. Moltes abraçades i fins dema!!!!

    ResponElimina
  17. Hola Mariners i Capitana! Per jo (Zoé) se m´ha passat aquest trimestre super ràpid, però m´he donat compte de què hem après un munt de coses. Fa 3 mesos no sabíem res dels ecosistemes i tot el demés que hem après. Jo he après moltíssimes coses. M´ho he passat molt bé i m´he sentit a gust en aquest trimestre. Adéu Mariners i Capitana!! Zoé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. una pregunata cris quantos personas pueden mirar al pelicula del nuestro classe

      Elimina
  18. Aquest trimestre ha set molt divertit.M´ha agradat molt. No ha set ni molt fàcil ni molt difícil. Ha set molt divertit fer la documentació. Júlia.

    ResponElimina
  19. cris echo un piktochart puedes mira lo gracias ivan

    ResponElimina
  20. aqui esta el piktochart https://create.piktochart.com/output/26982990-new-piktochart

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mariners sóc na Júlia i jo penso d'aquest trimestre que ha set molt divertit I m'ha agradat molt, hem après moltes coses noves, hem repassat coses que no s'aviem, algunes coses Han set fàcils I altres més difícils.

      M'ha agradat molt!!!!!!!
      Adéu mariners

      Elimina